iPhone 5S

Apple heeft na de iMac met de iPhone pas echt laten zien wat ze kunnen. Er zijn van de mobiele telefoon meer aangeschaft dan alle andere smartphones. De iPhone heeft altijd voorgelopen op andere mobiele telefoons. Zo ook weer met de iPhone 5S. De iPhone 5S is tegelijk met de kleurrijke iPhone 5C uitgebracht. Apple heeft met de iPhone 5S de concurrentie weer afgetroefd. Met de iPhone 5S hebben de ontwikkelaars weer een gevoelige snaar van de consument geraakt. Zoals iedereen weet is de iPhone niet alleen een telefoon en meer dan alleen een mobieltje. De features van de iPhone zijn altijd fantastisch  geweest. Dat is ook het geval bij de iPhone 5S.

Specificaties van de iPhone 5S
Opvallende specs van de iPhone 5S zijn de 64 bit processor, 4 inch touchscreen en het gewicht van 112 gram. De iPhone 5S is verkrijgbaar in een 16, 32 en 64 GB versie. Er zijn drie kleuren verkrijgbaar: Silver, Space Gray of Gold. Apple’s besturingssysteem IOS7 is het achterliggende systeem voor de iPhone 5S. De resolutie van de iPhone 5S is 1136 bij 640 pixels. In de Appstore zijn miljoenen apps verkrijgbaar om te gebruiken. Met de apps kun je vrijwel ieder programma gebruiken voor de iPhone.

De iPhone 5S is al een tijdje verkrijgbaar. De prijzen zijn nog niet veel aan het zakken. Dat is ook meestal niet het geval met iPhone toestellen. Als je prijzen wilt vergelijken van de iPhone 5S dan kun je deze vergelijken op deze website. De iPhone 5S kost 699,- als los toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*