Kosten Prepaid mobiel internet

Hoeveel kost prepaid mobiel internet?

Wie interesse heeft om gebruik te gaan maken van prepaid mobiel internet zal het goed doen om te weten dat de kostprijs niet of nauwelijks verschilt van het gewone mobiel internet met een abonnement. De zogenaamde dataroamingtarieven zijn per land vastgesteld en zijn niet afhankelijk van het feit of u met een gewoon abonnement of met een prepaid simkaart werkt. Een belangrijk voordeel welke verbonden is aan het gebruik van prepaid mobiel internet zit hem echter in het feit dat u nooit voor vervelende verrassingen kunt komen te staan.

 

Hoe vaak heeft u bijvoorbeeld al niet gehoord dat iemand voor het gebruik van mobiel internet (in het buitenland) ettelijke honderden tot soms zelfs duizenden euro’s op tafel diende te gooien? Maar wat wanneer u helemaal niet over dergelijke financiële mogelijkheden beschikt? Dit is waarschijnlijk ook meteen de belangrijkste reden waarom providers er voor gekozen hebben om met prepaid mobiel internet op de markt te komen. Mensen, vooral particulieren, die nog twijfelden en die het risico op een te hoge factuur niet wilden lopen, kunnen door gebruik te maken van prepaid mobiel internet iedere twijfel het hoofd bieden.

 

Het enige waar u eventueel rekening mee dient te houden bij het gebruikmaken van prepaid mobiel internet is het feit dat er natuurlijk geen voordeeltarieven of abonnementen voor bestaan. Wanneer u er bijvoorbeeld bij Vodafone voor kiest om een mobiel internet abonnement af te sluiten kunt u veelal rekenen op bijvoorbeeld enkele uren internet per maand gratis. Op zich is dat natuurlijk fantastisch, maar vooral particulieren hebben doorgaans geen nood aan die extra gratis uren. Hun mobiel internetverbruik is immers veelal zeer beperkt. Sterker nog, meer dan waarschijnlijk zou gebruikmaken van prepaid mobiel internet voor hun veel goedkoper uitkomen. Ook dit is met andere woorden geen reden om niet te kiezen voor prepaid mobiel internet.

 Een overzicht van de kosten

Pmi Overzicht
Overzicht Kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*